3 Mart 2009 Salı

Nihat Kahveci Harekatı

Fenerbahçe, yıllardır transfer etmek istediği Nihat Kahveci için bir kez daha kolları sıvadı.

Fener'de Nihat harekatı
Sarı-lacivertli ekip, büyük umutlarla aldığı Güiza'nın yerine Nihat'ı monte etmek için şimdiden çalışmalara başladı. Yöneticilerin geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcuyla temasa geçtiği ve "Sana F.Bahçe forması yakışır" diyerek transfer teklifinde bulundukları öğrenildi. İspanya'da Villarreal forması giyen ancak üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle takımından uzak kalan Nihat'ın F.Bahçe'ye sıcak baktığı belirtildi.



Villarreal'le masaya oturmaya hazırlanan F.Bahçe'nin, Nihat Kahveci'ye karşılık Güiza'yı verme formülünü de gündeme getireceği kaydedildi. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Nihat'tan istediği verimi alamayan İspanyol kulübünün, Nihat-Güiza takasına sıcak bakması bekleniyor. F.Bahçe'nin Nihat atağı, Villarreal kulübüne yakın olan İspanyol gazeteciler tarafından da dile getirildi. Gazeteciler, yıldız oyuncunun, eski takımı Sociedad'da yakaladığı havayı Villarreal'de bir türlü bulamadığını vurguladılar.

İspanyol kaynaklar, "Nihat artık yavaş yavaş bavulunu toplamaya başladı. Türkiye'ye dönmek ve orada F.Bahçe forması giymek istediğini düşünüyoruz. Tüm işaretler bu yönde" şeklinde konuştular. Villarreal'le sözleşmesi 2011 yılında bitecek olan 29 yaşındaki futbolcunun transferine, teknik direktör Aragones'in de onay verdiği vurgulandı.

F.Bahçe'de Nihat'ı en çok isteyen ismin ise başkan Aziz Yıldırım olduğu biliniyor. Nihat da geçmişte Yıldırım için "Aziz başkanı asla kıramam" ifadesini kullanmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder