9 Mart 2009 Pazartesi

Fenerbahçe'nin 'Ali Sami Yen' Planı

Kayserispor deplasmanından iyi futbol ve 2-0'lık galibiyetle dönen Fenerbahçe'de yeni hedef; 3 maçta 9 puan çıkararak, 27. hafta Ali Sami Yen Stadı'na kayıpsız gitmek. Sarı lacivertliler arka arkaya oynayacakları Kocaelispor, Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarını kazanarak, Galatasaray karşısına avantajlı çıkmanın planlarını yapıyor.

LigTV'nin internet sitesinin haberine göre; Fenerbahçeli yöneticilerin bu nedenle bu maçlarda futbolcuların rakiplerini küçümsememesi için tedbirler alacağı ifade edilirken, teknik direktör Aragones ve takım kaptanlarıyla da bu konuda görüşmeler yapıldığı belirtildi.

Kayseri'den dün gece dönen sarı lacivertliler dinlenmeden bu sabah Kocaelispor maçının hazırlıklarına başlarken, dün sakatlanan Uğur Boral'ın önemli bir sorunu olmadığı öğrenildi.

Sarı lacivertlilerde ayrıca dün hastaneye kaldırılan ve göğsünün üzerine 7 dikiş atılan kaleci Volkan'ın da durumunun iyi olduğu, bu futbolcunun en geç iki hafta sonra formasını giyebileceği ifade edildi.

Asbaşkan Neşet Yalçın'ın da izlediği antrenman öncesi Teknik Direktör Aragones dün Kayserispor maçında forma giyen oyuncularla tek tek görüşerek, verdikleri mücadele için kutladı.

İspanyol hocanın özellikle dün takımın en iyilerinden biri olan Lugano ile uzun bir görüşme yapması dikkati çekti.

Bu arada sarı lacivertlilerde ceza sınırında olan Lugano, Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu'na uyarı geldi. Teknik Direktör Aragones'in bu üç futbolcuyla bir görüşme yaparak, dikkatli olmalarını istediği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder